Andere hulpverleners in de praktijk

Toegankelijk voor alle inwoners van Hoevelaken en omgeving huisvesten wij in praktijk De Ronde Tafel:

PodotherapiePrikpunt
Maandag8:00 - 8:30
Dinsdag
Woensdag8:00 - 17:008:00 - 8:30
Donderdag
Vrijdag8:00 - 8:30
Podotherapie

Een podotherapeut van Podotherapie Rondom behandelt klachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Ook behandelen zij huid- en nagelaandoeningen en geven zij preventieve adviezen.

Een podotherapeut is een HBO-opgeleide paramedicus. Zij werken graag samen met onder andere medische pedicures; huisartsen; fysiotherapeuten en zo nodig medisch specialisten.

Voor het maken van een afspraak heeft u geen verwijzing nodig. Dit heeft echter wel de voorkeur van de podotherapeut en is tevens in uw belang ivm de vergoeding. Voor meer informatie en het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar de website van podotherapie Rondom. U kunt ook bellen naar 088-1180500.

Prikpunt

Drie ochtenden in de week verricht een prikster van het Meander Diagnostisch Centrum de bloedafnames in onze praktijk. Dit heeft voor u als voordeel dat de medisch specialist deze bloeduitslagen ook kan inzien. Voor het bloedprikken hoeft u geen afspraak te maken.

Daarnaast komt dagelijks een koerier van het Meander Medisch Centrum om afgenomen kweken en huidbiopten mee te nemen voor onderzoek.

Voor de uitslagen belt u de praktijkassistente.

Indien de huisartsenpraktijk gesloten is dan wordt u voor het prikken verwezen naar het prikpunt in De Stoutenborg, Sportweg 25 te Hoevelaken.