Wij zijn open voor nieuwe patiënten in ons verzorgingsgebied: Hoevelaken, Hooglanderveen, Stoutenburg, Nijkerkerveen, Zwartebroek en Terschuur.

Wanneer u zich bij ons als patiënt wilt inschrijven dan kunt u:

  • ons bellen op werkdagen tussen 8:00-13:00 op 033-258 2400
  • of u kunt ons digitaal formulier invullen hieronder, dan nemen wij contact met u op

Graag wijzen wij u op het volgende:

  • Voor de inschrijving kunt een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aanvragen.
  • Pas wanneer wij het medisch dossier van uw vorige huisarts binnen hebben gekregen kan de medische zorg door ons overgenomen worden. Tot die tijd kunt u met medische vragen terecht bij uw huidige huisarts.
  • Wanneer u reeds een huisarts in de buurt heeft, maar er is sprake van onvrede over de behandeling, adviseren wij u om dit eerst met uw huisarts te bespreken.
  • Ten aanzien van het zorgvuldig omgaan met privacy-gevoelige gegevens willen wij u wijzen op onze privacy-verklaring onder Praktijk/Downloads. Voor uw inschrijving is het nodig dat wij een aantal persoonsgegevens van u ontvangen. Deze gegevens worden door ons voor administratieve doeleinden en voor het aanmaken van een patientendossier opgeslagen. Na uw telefonische of digitale aanmelding vragen wij u om met een geldig identiteitsdocument bij ons langs te komen zodat wij u kunnen identificeren en de inschrijving af kunnen ronden. U kunt er ook voor kiezen de inschrijving, het overhandigen van uw persoonsgegevens en de identificatie allemaal tegelijk bij ons aan de balie te doen.


    Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens door de praktijk ten behoeve van mijn inschrijving worden verwerkt en dat aan de hand van deze gegevens contact met mij wordt opgenomen