Wij zijn open voor nieuwe patiënten in ons verzorgingsgebied: Hoevelaken, Hooglanderveen, Stoutenburg, Nijkerkerveen, Zwartebroek en Terschuur.

Wanneer u zich bij ons als patiënt wilt inschrijven dan kunt u:

  • ons bellen op werkdagen tussen 8:00-13:00 op 033-258 2400
  • zich inschrijven met onderstaande knop

Graag wijzen wij u op het volgende:

  • Voor de inschrijving kunt een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aanvragen.
  • Pas wanneer wij het medisch dossier van uw vorige huisarts binnen hebben gekregen kan de medische zorg door ons overgenomen worden. Tot die tijd kunt u met medische vragen terecht bij uw huidige huisarts.
  • Wanneer u reeds een huisarts in de buurt heeft, maar er is sprake van onvrede over de behandeling, adviseren wij u om dit eerst met uw huisarts te bespreken.
  • Ten aanzien van het zorgvuldig omgaan met privacy-gevoelige gegevens willen wij u wijzen op onze privacy-verklaring onder Praktijk/Downloads. Voor uw inschrijving is het nodig dat wij een aantal persoonsgegevens van u ontvangen. Deze gegevens worden door ons voor administratieve doeleinden en voor het aanmaken van een patientendossier opgeslagen. Na uw telefonische of digitale aanmelding vragen wij u om met een geldig identiteitsdocument bij ons langs te komen zodat wij u kunnen identificeren en de inschrijving af kunnen ronden. U kunt er ook voor kiezen de inschrijving, het overhandigen van uw persoonsgegevens en de identificatie allemaal tegelijk bij ons aan de balie te doen.