Portaal

Wij communiceren graag met u via ons patiëntenportaal! U kunt uw vragen aan ons stellen  via een gebruikersvriendelijke en veilige verbinding.

In de beveiligde patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag gemakkelijk en snel afspraken bij uw arts maken en herhaalmedicatie aanvragen. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hier kunt u zich aanmelden.

E-consult: Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw huisarts/praktijkondersteuner/praktijkassistente sturen. Vragen gericht aan de praktijkassistente die voor 13:00 binnen zijn proberen wij op dezelfde dag te beantwoorden.

Webagenda: Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda. u kunt zichzelf inplannen in onze agenda voor een bel-afspraak, een fysieke afspraak op de praktijk of een beeldbelafspraak. U kunt zichzelf ook inplannen voor een van onze avondspreekuren op maandag- of dinsdagavond 17:00 – 18:00.

Receptservice: Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen direct vanuit uw persoonlijke medicatielijst. Desgewenst kunt u herinneringen ontvangen voor het aanvragen van een herhaalrecept.

Dossier bekijken: Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Let op: een koppeling van PatientenPortaal is persoonlijk

  • Klikt u op de grijze knop “PORTAAL” rechtsboven om toegang te krijgen tot het PatiëntenPortaal of om een account aan te maken
  • Gebruik voor uw koppeling uw eigen mailadres. Als uw partner ook een koppeling wil dient hij/zij ook zijn/haar eigen mailadres te gebruiken
  • Vanaf 16 jaar kan uw kind een portaal-aansluiting krijgen. Uw kind kan zich dan zelf met zijn/haar eigen mailadres aanmelden. Wij verzoeken u om niet uw eigen portaal te gebruiken voor vragen over uw kind.
  • Na uw aanmelding voor een nieuw portaal account vragen wij u onze doktersassistente eenmalig te bellen om uw identiteit te verifiëren. Belt u ons alstublieft tussen 8:00 – 13:00 op weekdagen op telefoonnummer 033-2582400. Onze assistente zal dan uw PatientenPortaal account activeren