Omdat iedereen wel eens vastloopt in zijn leven, en het dan fijn is als er naar je wordt geluisterd en meegedacht hoe verder.

Ik ben psycholoog en in oktober 2019 heb ik de opleiding tot POH-GGZ afgerond. Vanaf 1 maart 2020 ben ik werkzaam als POH-GGZ in de praktijken De Ronde Tafel en De Koppel te Hoevelaken.

Mijn drijfveer is mensen die geconfronteerd worden met tegenslag zoals verlies of gemis (van bijv. gezondheid of zelfvertrouwen) te begeleiden weer richting en inhoud aan hun leven te geven. Het uitoefenen van de functie POH-GGZ past hierbij en geeft mij dan ook veel voldoening.

Voordat ik startte als POH-GGZ, ben ik als psycholoog werkzaam geweest op een middelbare school, waar ik leerlingen begeleidde die extra ondersteuning nodig hadden in verband met ontwikkelings- en/of gezinsproblematiek. Vanwege mijn affiniteit met deze leeftijdscategorie, hoop ik ook in de praktijk ‘pubers’ en jong-volwassenen te ontmoeten.

Alvorens af te studeren als psycholoog, heb ik als bedrijfseconoom veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en binnen de overheid. Door mijn jarenlange en diverse werkervaring merk ik dat ik als POH-GGZ patiënten met werkgerelateerde problemen heel concreet verder kan helpen.

Mijn persoonlijke stijl kenmerkt zich door: compassie met de situatie waarin de ander zich bevindt, snel tot de kern komen, een praktische instelling en het niet loslaten.