Bellen in plaats van langskomen

Heeft u een afspraak bij ons op de praktijk?

Blijf thuis, wij nemen telefonisch contact met u op!

  • Indien u denkt dat wij u telefonisch ook kunnen helpen stellen wij het op prijs dat u thuis op ons telefoontje wacht. Wij bellen u rond het afgesproken tijdstip.
  • Ook wanneer u voor geplande zorg fysiek aanwezig dient te zijn maar u vermoedt dat deze zorg uitgesteld kan worden, vragen wij u op ons telefoontje te wachten.
  • Als u een afspraak heeft met Yfke, Alide of Jeanette is de kans groot dat u telefonisch geholpen kunt worden en niet naar de praktijk hoeft te komen.
  • Alleen wanneer u een afspraak heeft waarbij lichamelijk onderzoek nodig is (en u valt niet onder het Corona-risico) vragen wij u op het afgesproken tijdstip naar de praktijk te komen.

Heeft u nog geen afspraak en denkt u dat u op korte termijn onderzocht moet worden. Bel dan met onze doktersassistente voor overleg. 033-2582400.

Heeft u vragen over Corona, bent u bang besmet te zijn of heeft u vragen over de test. Wanneer u niet ernstig benauwd of ziek bent vragen wij u het landelijk informatienummer van de GGD te bellen. 0800-1351

Om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen proberen we zo allemaal ons steentje bij te dragen.