Online inzage dossier

Uw medische gegevens vanaf nu online in te zien!

We hebben goed nieuws.
Vanaf vandaag kunt u bij onze huisartsenpraktijk uw eigen medische gegevens zelf online bekijken. Zie ook de informatie en een korte instructievideo via deze link.

De huisarts schrijft uw medische gegevens in uw medische dossier. U kunt deze gegevens vanaf nu zelf zien op uw telefoon of computer. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling. Alleen u en de huisarts zien uw gegevens.

U ziet dan bijvoorbeeld:
• de adviezen van de huisarts
• de uitslag van onderzoeken
• de lijst met uw medicijnen
• uw allergieën
• een brief voor bijvoorbeeld het ziekenhuis zal in een later stadium ook zichtbaar zijn

Hoe komt u online bij uw medische gegevens?
Om uw medische gegevens online te bekijken, logt u in via ons patiënten-portaal via deze link, of via de knop “Portaal” rechtsboven op onze homepage. Als u nog geen portaal account heeft, kunt u deze gratis aanmaken. Wij kunnen u ook uitnodigen voor het patiënten-portaal door u een mail te sturen met instructies. Wilt u deze mail ontvangen? Bel dan naar onze doktersassistente via 033-2582400 of mail naar info@praktijkrondetafel.nl

Begrip
Voor ons als huisartsen betekent dit een aanpassing van ons werk. Voorheen noteerden we vaak met afkortingen en korte zinnen de afspraken die we met u hadden gemaakt aan het einde van het consult. We zullen nu ons best doen om dit voor u in heldere taal weer te geven. Echter door drukte kan het soms gebeuren dat we in onze oude stijl vervallen. We vragen hiervoor uw begrip.
Daarnaast krijgt u inzicht in alle actieve kwalen/vragen uit het verleden in uw dossier. Sommige vragen worden automatisch afgesloten als ze niet meer relevant zijn, deze zijn dan niet zichtbaar. Het kan zijn dat u zich soms niet herkent in omschrijvingen. Wilt u dit alstublieft met ons bespreken?
Zo kunnen we samen er voor zorgen dat uw dossier actueel en kloppend is.