Wisseling van de wacht

Per 1 maart 2020 wisselt De Ronde Tafel weer van Huisarts-In-Opleiding.

Pim Dings heeft bij ons met succes het eerste jaar van zijn huisartsopleiding afgerond. Hij kijkt met veel plezier terug op een leerzaam jaar en dankt u, als patiënt, voor het in hem gestelde vertrouwen en de prettige contacten. Wij danken Pim voor zijn inzet, leergierigheid en gezellige aanwezigheid bij ons tijdens zijn eerste opleidingsjaar!

Na een verkort tweede opleidingsjaar (3 maanden stage Psychiatrie), en derde leerjaar in een andere praktijk zal hij naar verwachting medio 2021 met diploma de huisartsen-beroepsgroep in Nederland komen versterken.

Pim wordt in onze praktijk opgevolgd door Anneloes Tervoert. Geboren en getogen in Hoevelaken zal zij mogelijk voor u een bekend gezicht zijn. Na haar geneeskunde-opleiding en opleiding tot arts internationale gezondheidszorg en tropengeneeskunde start Anneloes per 2 maart aanstaande bij ons haar opleiding tot huisarts. Ze heeft er enorm veel zin in! U kunt iets meer over Anneloes lezen op onze medewerkers-pagina.

Anneloes vind het niet vervelend wanneer u een oude bekende van haar bent om u toch te helpen, danwel wanneer u aan zou geven dat u door een andere arts gezien wil worden. Schroom niet om dit te bespreken met onze dokters-assistentes.